Personalized Video Messaging

PVM is een zeer effectieve Marketing tool waarmee Animaties of Video boodschappen kunnen worden gepersonaliseerd en gemaild. In het kort houdt het in dat aan een ‘algemene’ video of animatie variabele tekst, plaatjes of zelfs scenes kunnen worden toegevoegd om zo voor iedere ontvanger een uniek filmpje te genereren. PVM is mogelijk voor 100 tot meer dan 1.000.000 ontvangers.

Voorbeeld PVM

Klik op de button om zelf een uitnodiging te genereren en te versturen!

MEER AANDACHT, HOGERE CONVERSIE

Verhoog uw omzet en verras uw klanten op een originele manier! Gepersonaliseerde Videos zijn zeer effectief in uw marketing campagne. Uw boodschap krijgt zo meer waarde en u creëert meer betrokkenheid. Aan de hand van uw database kunt u uw reeds bestaande klanten persoonlijk aanspreken over een nieuwe (persoonlijke) aanbieding of produkt, evenement of aansporen tot actie.  

WAT IS PERSONALISEREN?

Personalisering van communicatie is de nieuwste trend en dat is niet voor niets want het is bewezen effectiever dan algemene boodschappen. En beelden zeggen meer dan duizend woorden; uit onderzoek is gebleken dat mensen eerder geneigd zijn om een video van een paar minuten te bekijken dan een pagina tekst te lezen in bijvoorbeeld een statische e-mail. Deze combinatie is de kracht van PVM en maakt het een zeer interessant medium voor Campagnes, CRM, e-mail Marketing, netwerk-Marketing, etc

Met ons PVM systeem kan aan een video of animatie geautomatiseerd persoonlijke informatie worden toegevoegd. Waar je aan kan denken is een algemene korte film die voor alle ontvangers in principe gelijk is. Deze film wordt vervolgens gericht aan één persoon door variabelen zoals: naamtitels, graphics, foto’s, een stukje video en/of grafieken toe te voegen. Deze variabelen worden geautomatiseerd vanuit een bestaande database of handmatig met behulp van een invulformulier ingevoerd.

Het is mogelijk om duizenden video’s te versturen die uw klanten informeren of tot actie aanzetten. Uw klant ontvangt, in een mum van tijd, zijn of haar persoonlijke filmpje via een unieke link op een webpagina, per email of op zijn/haar mobiele device zoals telefoon of tablet. Op deze manier kunt u op een persoonlijke manier uw klanten of doelgroep bereiken met de voor u relevante boodschap, denk aan een persoonlijke verjaardag boodschap, een gespecificeerde rekening, hypotheek berekening of een gepersonaliseerde commercial of aanbieding.

© Copyright 2020 Kurta52 - All Rights Reserved

Build your own website - Find out